• Specialiteiten

  • Specialiteiten

  • Specialiteiten

Fototaarten Fototaarten Maak het feest compleet met uw eigen foto of logo

Genieten wordt pas echt een feest als het iets lekkers is waarvan de smaak nog lang in het geheugen blijft hangen. Vliegendehond en zijn enthousiaste team doen dagelijks hun best om in te spelen op de veranderende wensen van zijn klanten.  Dat zijn tenslotte echte fijnproevers! We bieden daarom steeds meer kleinere soorten aan, maar behouden wel de variatie in het assortiment. U wilt tenslotte wat te kiezen hebben!

Taarten
Een echt lekkere taart maak je niet zomaar, dat begint met verse ingrediënten! Wij maken diverse soorten taarten, allemaal net zo lekker als een gebakje. Heeft u binnenkort een verjaardag of een feestje, onze taarten zijn graag van de partij!
Wij hebben voor taarten diverse mogelijkheden. Zo kunt u een opschrift op een taart laten maken (meerprijs 2 euro), of kunnen wij de taart alvast voor u snijden. (meerprijs 1,25 euro).

Wist u dat wij ook fototaarten kunnen maken?
Leuk, lekker en makkelijk! Een fototaart heeft alles mee om van een feest een echt succes te maken. U kunt uw foto hier online verzenden, wij maken er dan een mooie maar vooral lekkere taart van. Feest smakelijk!