• Specialiteiten

  • Specialiteiten

  • Specialiteiten

Cadeaumanden Cadeaumanden Voor iedere gelegenheid een feestelijk en lekker cadeau

Cadeaumanden in diverse prijsklassen
Een kado kopen valt niet altijd mee, maar een geschenk van Bakkerij Vliegendehond is altijd goed. Vanaf elke prijs kan een product mooi worden ingepakt. Daarnaast maken wij voor elk seizoen of feestdag mooie cadeaumanden. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 15 euro maar kunnen in diverse prijsklassen geheel naar uw wens worden samengesteld.
In het najaar zijn ze gevuld met verschillende soorten speculaas, rond de kerst met een stol en kransjes en een andere keer weer met een mooi gevuld koekblik of beschuit blik.
Bij de relatiegeschenken is vooral het traditionele fries suikerbrood  populair. Verpakt in een doos met roomboter spreekt veel bedrijven aan.

Zelf het lekkerste Kerstpakket samenstellen? Bij ons kan het!
U kunt bij ons voor ieder budget een pakket samenstellen met alle verse lekkernijen uit onze bakkerij. Wij zorgen er voor dat het mooi verpakt, op de juiste dag, voor u klaarstaat of netjes wordt afgeleverd! 

Pakketten bestellen of wilt u meer informatie? Kom dan even langs in onze winkel. Uiteraard kunt u ons ook bellen: tel. 0561-612887 of mailen info@bakkerijvliegendehond.nl